Hysssshhhh…

 

Då har jag suttit här och lekt med foton igen, så himla kul Blir bara mer och mer sugen på att köpa ”Photo shop Elements 8.0” då Thomas satt och kollade igen vad det fanns för finesser. Suget uppstod då Thomas sa att det här programmet Marika, det här borde vi ha. Fast den som gjorde så jag fick upp ögonen var ju Jonas på jobbet. Jag blev mäkta imponerad av ett foto som han hade redigerat och framför allt han har tagit fotot själv, det är ju det som är lite poängen.
Men, men, vi får se vad som köps och inte köps här på gräddhyllan…
Har nu även gått med i ”fotosidan.se ett forum för både amatörer och proffs, ja även där har Jonas ett finger med i spelet… Fast det är ju bra att få tips, det är ju då man lär sig och blir bättre…
I morgon ska jag sova länge, det har jag bestämt redan nu. Så kommer det några barnben in till sovrummet så ska jag nog ”HYSSSHHH” så jag får sova en stund till hehehe… Sa till på förskolan att i morgon ska vi vara lediga och bara mysa innan vi far i väg mot Vetlanda och firar Josefins student. Det ska bli super duper kul ju!
Thomas ska jobba några timmar innan så jag har god tid på mig att både vakna och ta hand om mina små älskade kids… Det blir en morgon i mysets tecken helt enkelt, fast så klart kommer solen så vetti tusan om jag sitter inne?!?!

alt

Här är i alla fall min första bild jag har lagt upp i fotosidan.se

Kanke inte den bästa men övning ger färdighete som det heter…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.