I bild och text, några dagar i korthet!

alt

Jag är så nöjd med mitt land och som jag slet, blev ju svett och trött, men så fint det är när allt var klart…

alt

 

Man lär sig alltid något nytt och den här gången så var det min kära svärmor som lärde mig något. Jag vet att myror kan ge ifrån sig dofter men jag har inte något minne av att om man lägger handen över stacken så kan man känna av doften sen när man tar bort den. Så nu har barnen och jag lärt oss det och det var ju häftigt, trodde inte Liam och Noel skulle våga men det gjorde de och då har ju Noel blivit biten rejält av de där pissmyrorna en gång på en liten picknick i skogen, men det var väl glömt…
alt
Jaha, då är jag hemma igen, här på gräddhyllan
var sig allt likt och det har varit lika varmt här som på torpet så jag är glad över att ha varit på vårt lilla paradis på jorden. Dessvärre så skulle ju bilen in i morgon på en liten smörjning eller vad det nu är de tar betalt för nere på Nybergs bil, för betalt tar de och det med råge.
alt alt
Så då var vi tvungna att lämna allt bakom oss och komma hem till stress och annat som finns inne i stan. Så vi kan inte ta oss till stranden utan får nog stanna hemma här uppe och roa oss bäst vi vill då bilen är oss ut näven under dagen och inte vet vi när den blir kvar heller, så har vi otur så tar de vår bil sist och vi får hämta den tunt 16-tiden.
alt
Men, jag får väl leva på minnena från våra härliga dagar på torpet och om jag glömmer bort så kan jag ju alltid bli påmind om att det svider lite på rygg och axlar då jag har bränt mig lite när jag sprungit runt med bara en bikinitopp på mig idag. Ja, som man solar får man lida, eller vad man nu kan säga för ordspråk…
alt
Tittade lite på fotona som har tagits under dagarna och fann en hel del härliga foton och en massa mysiga minnen, längtar redan tillbaks. Men nu blir vi här några dagar och gör en massa måsten men en del roliga måsten står ju så klart på listan.
alt
Köpa färg till altanen så vårt 5 års projekt äntligen blir klart och har jag tur så kan det hända vi köper allt som behövs för att göra i ordning hallen på övervåningen och nu var det inte jag som började prata om det utan min kära make… Kors i taket, det var han och inte rastlösa mammarika som vill ha klart allt och gärna nu.
alt
Sen har jag bokat in en välbehövlig massage så min stackars kropp kommer i balans, det är inte bra med skadad kropp och slita så som jag har gjort men som sagt som jag har hört av andra så är jag envis och då får jag väl leva upp det hehe…
alt
Vi hade tänkt göra vårt årliga besök på Grännabergen med och det blir nog på torsdag om jag inte misstar mig för sen på fredag kommer familjen Silvert på middag då de har varit på en 3 veckors välbehövlig semester i Frankrike vid det härliga havet, inte lite avensjuk mammarika är.. nej då!!
alt
Ja, det var väl några dagar som jag har proppat med aktiviteter och som förmodligen kommer att fyllas lite till…

altalt

 

Hör myser Noel och Liam med farmor och farfar, det är alltid skönt att krypa upp i ett knä och varma sig när man har svalkat sig. När Liam och Noel svalkar sig har de en tendens att svalka sig väldigt, väldigt länge och det slutar med att de står där och huttrar med blåa läppar. Har minnen av att även mammarika brukade göra så, så något har de väl ärvt fast jag har en aning om att även pappa Thomas inte ville gå upp när han frös… Barn gör ju så alt

 

alt

Något som jag tycker stämmer så bra är att gammal kärlek aldrig rostar, och nu har jag beviset…

altalt

En dag är det Thomas och jag som sitter där på soffan som förmodligen då har rostat sönder helt och vi faller ihop som två säckar potatis och får åka blåljusbil till sjukan och lappa både ben och armar… Men, kärleken har vi!

 

alt

 

Nu har de stora stockarna som ska bli plankor äntligen kommit upp vid den lilla dammen, ytterligare en sak som kan strykas från listan. Listan på torpet är nog den längsta listan i mitt liv, den tar ju aldrig slut…

altalt

Fast skulle den ta slut så skulle nog även jag ta slut för visst är det härligt med förändringar till det bättre och jag vill ju inte att allt ska gro igen inte… Tur är att granne kom med traktorn och hjälpte oss, för vi är inte några oxar i vår familj och orka konka upp de där schabraken.

alt

Ja, en bit in på taket har plankorna kommit upp och tänk nu med lite vit färg så har Ni sett den finaste altanen i Västra Götaland!

altalt

En flitig pappa Thomas…

alt

 

Barnen älskar att pöta lite här och lite där, så mammor som mammarika får inte bli rädd för lortiga barn. Och, det är verkligen ingen ide att ta på rena kläder varje gång de har skitat ner sig för då skulle alla klädbutiker få tömma sina lager. Men, det finns ju dusch och tvättmaskin som går minst en gång om dagen… Men visst är det underbart med lortiga barn?!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.