i natt har det…

I natt har det regnat rejält här på Ekhagen…

Jag har inte sovit så vidare bra det är som vanligt mina krämpor som har spökat även i natt. Men jag ser en ljusning nu för idag tror jag allt att de är lite bättre än igår.

Men när jag vankade runt här i natt så har jag både sett och hört hur det har blåst och regnat. Thomas har sovit som en stock, förmodligen ovetande om detta väder som var utanför sovrumsfönstret.

Idag gick Thomas upp väldigt tidigt för idag var det dagen som han så länge han har hållit sig ifrån. Men idag gick det inte mer, idag var han tvungen att återvända till Willy wonka för att arbeta ihop sin brödföda. Men det verkade inte vara några problem för när klockan ringde gick han upp direkt utan att snoza.

Nu ha jag satt igång en sats med bullar, det är inget vidare väder idag och inte ska vi åka iväg någon stans heller. Ja sa till Thomas att han kunde ta bilen idag för han upptäckte i veckan att MC var o besiktigad och hade körförbud. Men i morgon så ska han in med den så det är nog inga problem sen. Kan ju bli lite tokigt ibland när det är ägarbyten och dylikt.

I kväll ska jag åka till Johanna och hälsa på, hon är hemma hos sin mor på lite semester. det är ju inte så ofta vi ses nu när hon bor ända uppe i Lexan så vi försöker passa på när hon är här på besök utanför Habo. Var nog ett år sen sist eller om det var vid julas, jag kommer inte riktigt ihåg… Men kul ska det bli i all fall.

Jag har inte satt på något morgon kaffe än så det är väl dags att göra det så dagen inte blir förstörd…

Bedöm din framgång efter vad du var tvungen att ge upp för att få den.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.