I som i IKEA!!!

Nu är jag nöjd och jag är glad. Känner mig lugn och tillfreds, jag har ju tillbringat lite tid på Ikea och det är bra för både skäl och kropp…

Löpte mest lite ljus i alla de former, både glödlampor och värmeljus. Några tassar till mina köksstolar för de har nog gjort sitt nu och dags för en upprustning. Träffade även Eva, Catharina, Katarina, Victoria och Helen och tog en fika på Ikea.

Nu är jag hemma och tänkte tända lite av mina värmeljus men finner inte min tändare, det är ju typiskt. Det är ju nu som jag vill ha lite tänt när det är mörkt och lite kallt ute. Sen luktar det ju gott med lite dofter här och där, inte bara Thomas äggdofter som kommer med jämna mellanrum.

Kom att tänka på skillnaden när män är sjuka och när kvinnor är sjuka. Fick mig en riktig tankeställare idag för Thomas åkte hem från jobbet idag och mådde lite si så där. Ja, det syntes att ögonen var lite glansiga när jag kom hem och han har säkert åkt på någon skit för jag är ju också lite halv seg.

Men vad som förvånade mig var att jag fick ett mess under dagen när jag var på jobbet att Thomas hade åkt hem för han inte var riktig pigg och bad mig då handla massa mat hem för kylen skrek av hunger.

Det jag då funderar på är att Thomas åker från jobbet och jobbar i en matbutik full av mat. Inte långt att gå och sen bilen parkerad utanför dörren. Då får jag ett mess att jag ska handla hem som åker buss. Inte bara det jag åker buss måste gå en rätt lång bit från hållplatsen för bussen åker inte upp till oss. När jag väl har handlat ska jag skynda mig till bussen för att gå den långa biten och innan jag hinner hem med allt så måste jag hämta Liam och Noel från dagis för att sedan från dagis konka hem kassarna med mat. På det har jag min tunga väska där jag har halva mitt jobb och utöver detta så får jag inte bära så mycket. Ja, får och får det blir jag lidande för sen…

Det är då jag får den djupa funderingen vad skillnaden på mannen och kvinnan är i tänkandet. Jag finner inte någon logik i detta och jag frågade faktiskt min kära make hur han tänkte och svarat var enkelt… Men Marika, jag mår ju inte bra… Mmm tänk vilken semester jag borde ha då och speciellt den här veckan när jag mått skit och på det mått sämre av den där förgrymmade gris sprutan som de tog på mig!

Tur är att jag skrattar åt det för arg hjälper inte, det går inte att lära gamla hundar att sitta eller?!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.