Idapida, är Du taggad?!

Oh, idag har jag varit ute på tre små korta promenader. Skönt att få känna lite frisk luft igen efter att legat det mesta i soffan den här veckan. Nu ska jag bara kurera min hals och få tillbaks lite färg i ansiktet och sen kan jag nog börja leva normalt igen…

bling blingNästa vecka händer det mycket i våra liv. Inte bara jobb och en måsten inte. Thomas fyller ju år den 7 mars. Den 6 mars hade vi visst varit förlovade i 9 år, men det är inte något vi firar i den bemärkelsen. Fast skulle gubben få för sig att köpa lite ”blingbling” så säger ju jag självklart inte att han ska lämna tillbaks det. Då hade ju jag sårat han om han tror att jag är otacksam…

samsung fjärrkontrollSen så börjar ju jag min fotokurs den 7 mars, alltså på makens födelsedag. Jag ger han alltså zappen till tv i present. Han får zappa hur mycket han vill, då jag ändå inte är hemma på kvällen… Så snäll fru har Thomas Jonsson, många som är avis kan jag tro!

Ja, ibland så är jag mer givmild än vanligt helt enkelt!!

 

nikonSer verkligen fram mot kurs två på Medborgarskolan i foto. Fast proffs som man snart kan kalla säg säger ju inte foton, utan bilder!!! Det är bilder vi tar, det är bilder vi gör, det är helt sonika konst!!!

Hoppas Ida är lika taggad som jag, hon var ju det sist!!! Sen Du Idapida är det tid för oss att göra slag i saken och ge oss ut på en fotograferingsdag och när det kurrar i magen så  tar vi in på lyxrestaurangen med den gulröda glada clownen… Ingen smygreklam här inte… Mooohhahahaha.

Nu ska jag surfa in till Adlibris och kolla läget en sväng… Drömma om lite nya böcker är alltid kul!!!

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Idapida, är Du taggad?!

  1. Ida skriver:

    Såklart jag är!!!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.