Igelkottar…

 

Barnen har länge pratat om att det bor igelkottar utanför oss men jag har inte sett några. Idag när jag stod på balkongen och väntade på att min kära make skulle komma upp från bunkern nere i föreningslokalen så såg jag plötsligt två små söta igelkottar ungar springa runt på gräsmattan. Så jag var snabb med kameran och rusade ner till barnen och de små kottarna, titta så söta de är!!!
alt
 
Efter detta så körde Thomas och barnen mig ner till stan och släppte av mig hos Susanne i butiken. Där inväntade vi Catharina för att sedan gå och ta en kvällsmat ihop och vi hamnade på Dal Baffo på piren. Maten var okej och sällskapet var perfekt. Stackars Eva fick vara hemma  för hon mådde inte bra i magen, hoppas att hon inte åkt på något konstigt nu när de har varit på resa i Turkiet.
alt
 
Väntar med spänning på att Thomas ska blogga lite här, han sitter och väljer ut bilder till sin blogg… Det är så kul att Thomas har börjat skriva lite, lite mest bilder men det är inte illa det. Detta kojbygge är han stora projekt för i år, han har länge pratat om att bygga koja men barnen har ju varit för små.
alt
 
Det var som när han sa efter att Liam hade fötts att till jul så måste vi köpa en bilbana… Mmm fyra månader gammal baby vill nog inte ha en bilbana sa jag. Men förra året så kom tomten med en bilbanan, det stod bara på lappen från tomten. Thomas hade inte en aning om vem som hade köpt den utan stod det att det var från tomten så var det från tomten.
 
Japp, snart drar vi till Norge och jag ska börja packa för denna resa. Här kommer vi inte att ha tillgång till tvättmaskin och inte dusch heller om vi inte åker ner till ett hotell som ligger några mil bort. Så idag har jag köpt lite proviant i form av dofter till mig, Thomas är inte så petig och definitivt inte barnen.
Fast det är så fantastiskt fint där upp e i fjället att jag kan leva med detta i några dagar att inte få duscha var dag. Det finns vatten att tvätta sig med men det är iskallt och så kul är det inte. Våtservetter är toppen med och det kommer att gå åt ett gäng om jag inte misstar mig.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.