Ikea, mitt andra hem…

Tog mig upp till Ikea med Liam och Noel under armen idag. Ja, de fick ju lite roligt med för de ville gå in till bollhavet (som jag förmodar är full av baciller nu) och leka av sig. Så in med de där och fram med en stor, stor kundvagn. Ja, idag skulle jag shoppa för det har jag inte gjort på länge.

Dessvärre fann jag inte allt jag ville ha men jag är nöjd över det som jag faktiskt fann. Nu har jag köpt nya sängtäcken till alla bäddar på torpet samt kuddar och en bäddmadrass till vår dubbelsäng. Det blev en hel vagn full för det tar lite plats sen så hittade jag två fönsterlampor som jag även köpte, det är ju mörkt på kvällarna där nere och vi hade inga lampor kvar efter min utrensning.

Efter detta löste jag ut mina små guldkorn och vi gick bort till korv kön för att inta lite lunch. Märks väl att Liam inte är helt pigg för idag åkte det bara ner en korv och det är ovanligt. Liam har velat sitta i knät sen hela eftermiddagen och varit allmånt trött och hägnig, måtte det inte bli mer än så här…

Efter detta åkte vi och tog kaffe på korven hos Kamilla för att vänta in Thomas som skulle göra sig fin och packa lite inför kvällen med sin personal. Nu har jag kört ner Thomas till stan och barnen har fått lite fredagsmys redan för det blir en tidig kväll känner jag på mig.

Funderar nu vad det ska bli till kvällsmat, kanske rent av en enkel hederlig macka?!?

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.