Im back!

Im back in business, ja i alla fall lite. Idag för för första gången på en vecka sitter jag åter vi datan. Har inte orkar så mycket det senaste men med 5 påsar dropp och en himla massa ompysslande så strå jag på benen en stund nu.

Borta bra men hemma bäst stämmer bra efter sjukhusvistelsen. Jätte skönt att bli ompysslad lite men det är ju inte som på hotell även om jag vart isolerad denna gången.

N u har jag testat på att ligga på infektion i isolering och det var ju en ny erfarenhet. En erfarenhet som jag inte önskar att få återuppleva men dock ett minne att minnas.

Har saknat mina nära och kära, då inräknat mina härliga bst team inräknade… Konstigt att sakna sitt jobb men det måste ju betyda att man gillar det man gör. Har även saknat att få blogga av mig lite, har nog blivit en liten drog för mig.

Har haft en stor oro för att jag inte skulle komma i väg på min resa som bär av nu på fredag men händer inte det något drastiskt mer med mig så sa läkaren att det var grönt att åka. Så nu ska jag dricka mycket och vila upp mig till piggelin igen. I morgon hade jag tänkt att ge mig ut på en promenad för första gången och känna av alla blom dofter som jag märkte av idag när jag skrevs ut från sjukan. Vad det har blommat dessa dagar jag har legat i mörker, blev helt paff!!

Det vart helt underbarn att natt mina små gull ungar det har jag inte heller gjort på en vecka. Tänk vad små saker är viktigt när allt kommer omkring. En kram innan barnen somnar, en promenad och alla vardagliga ting blir nu helt underbart för mig. fast snart kommer jag väl snart tillbaks i slentrianen med hushåll och gnälliga barn. Då ska jag försöka tänka tillbaks på när jag satt här och längtade efter dessa saker…

Nu ska jag åter till viloläge men är säkert snart tillbaks igen!

 

Tooodeloooo!!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.