In i drömmarnas värld…

 

En dag full av glädje…
 
Idag har jag berika min dag med att shoppa loss i Ullared och det var lika kul som sist. Det var även en missbedömning i budgeten som vanligt men som sagt jag är så nöjd över mina 83 fynd som jag gjorde idag. Tur att det står på kvittot längst ner hur många artiklar det är man har stoppat i vagnen så man har ett hum av hur mycket man behövde som man inte visste innan.
Jag, mamma, Anita och Eva åkte tidigt i morse och var hemma runt 17 tiden. Jag var ju sist hemma för det var ju jag som körde och blev då sist i kön.
 
Thomas fick komma ner och hjälpa mig och tillsammans smugglade vi in allt utan att barnen såg något. Jag talade ju om för Noel och Liam igår att jag skulle åka och träffa tomten och tala om hur snälla och duktiga de varit i år så att Tomten kunde ta och börja bygga lite på deras julklappar.
 
Det var populärt men Noel frågade några gånger om jag var tvungen att han hade bråkat härrom kvällen när han skulle sova. Då sa jag till Noel att det var glömt utan att jag skulle berätta de bra sakerna. Den lilla människan, den lilla varelse som jag älskar så lös upp som en sol när jag sa att han var dukig och att det inte fanns något dumt att tala om.
 
Bättre att spinna på de bra sakerna än att hota med det dåliga. För i kväll gick det undan på de små när de skulle städa upp rummen för de ville ju inte att Tomtens julnissar skulle spana i att det nu inte städade sina rum.. Så bra!!!
 
Köpte nog allt som jag behövde och ytterst lite som jag inte behövde den här gången och jag fann nog allt som jag hade tänkt och fick klart lite födelsedags presenter till folk runt om i landet.
 
Sen hittade jag en gudomligt söt liten klänning till min lilla gud dotter som jag inte kunde motstå att köpa… Så det blev en lite klänning i vagnen med…
 
Efter en dag i Ullared är man rätt mör och orken har tagit slut, lika så min hjärna är lite tiltad nu. Så därför ger jag upp och beger mig in till min säng och in i drömmarnas värld!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.