In memory of my vacation

 

Japp då har dagen kommit, den dagen jag inte trodde skulle komma än. Men det gjorde det och fort gick det med…
I morgon är jag åter på arbete och jag ser fram mot det även om jag tycker att det har varit helt underbar med en så här lång semester jag haft nu. Ledighet i alla ära men rutiner är väldigt skönt det med.
Vi började med i veckan att lägga de små tidigt för att de ska orka komma upp tidigt på morgonen. Liam funkar toppen men den lille kvällspigge Noel håller låda fram till 21 på kvällarna. Han kör hela registret och det låter och smäller inne på rummet.
Vi får se hur han är i morgon när jag kommer in och väcker Noel kvart i sex, då tror jag inte att det är en glad liten piggelin kille som kvittrar mot mig. Liam kommer förmodligen vara trött han med men jag hoppas att det ska gå bra. Bara Liam blir av med sin tråkiga hosta så kommer nog även Liam att bli lite piggare.
Hur det kommer att gå för mig vet jag inte men jag är ju vuxen och ska bara bita ihop och le. Nu har jag ju haft min semester och ska vara pigg. Funderar över lite hur jag tänkte när jag la schemat innan semester då jag la ett pass 6.45-17.00 första dagen efter ledighet?? Ja det lät jag väl aldrig få reda på för jag har inte en aning om hur jag tänkte just då…
Men i morgon gäller det, i morgon smäller det.
Here I come, my dear work
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.