Infall eller utfall…?!

 

Fick ett infall eller kanske ett utfall innan idag och tog med mig Alice och Jennie in till Borås för mammarika behövde köpa en ny bikini och så gjorde jag.
Det blev lite mer precis som det brukar bli men det blev inte då bara till mig. Liam och Noel fick ju var sina badbyxor med, nu hade de som de har här på torpet gjort sitt. Fann även ett par jeans till Liam, slimmade som jag sökt så länge efter och så åker man spontant till Borås och finner det man sökt så länge.
Hungern faller på och jag hoppas att Thomas snart kan tänka sig att vi börjar med maten för det kommer ju ta lite tid. Men jag tror bara jag kan hoppas för känner jag Thomas rätt mölade han i sig mer än väl när de åt lunch här innan…
Men nu ska jag läsa lite aftonbladet.se och suga på mina små fynd jag fann idag, så kul med shopping!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.