Inga kulor idag!

 

Hua, då var den här dagen till ända och det är näst sista dagen på detta år. Fattar inte riktigt vart dagarna har tagit vägen eller vart året har tagit vägen?!
För bara ett tag sen var det sommar, sol och semester. Sen kom hösten fortare än vad jag hade velat och plötsligt vart det vinter. Tomten tittade förbi en snabbis, ja det var den riktiga Tomten jag lovar!
Nu, idag har jag jobbat och i morgon har jag några timmar till i gruvan innan jag kan gå och fira nyår med familjen och goda vänner.
I år ska vi vara på gräddhyllan och det var många år sedan vi var här. Men det som inte är sig likt i år är att vi inte ska fira ihop med Eva, Patrik, Jon och Catharina. Jag kan inte minnas då vi inte har firat ihop, men i år går vi skilda vägar vilket känns lite konstigt. Men det kan vara nyttigt att bryta en tradition har jag hört…
Tja, sitter här med en prinskorv, en rå sådan då Thomas hade plockat fram dem för att tugga lite på och mätta sin hunger. Ganska gott med rå prinskorv, är inte dunder förtjust i stekta men råa, de slinker ner.
Liam och Noel har haft en kompis hos sig hela eftermiddagen. Kul har de haft och sams har de varit med. Tre var svårt att vara när jag var liten, men så kanske det fortfarande är när det gäller tjejer. Med killar så tror jag det går bättre och ingen känner sig nog utanför.
Idag har Noel inte ätit några kulor, det är skönt… I år ska han inte äta mer kulor och inte nästa år heller. Som någon rolig arbetskamrat sa idag på kontoret. Ja, fortsätter han äta kulor till nyår så kan kanske personalen tror att ni är ute efter en barnvakt, att han ska bli inlagd… hehe, det vill jag ju inte att de ska tro. Och för den delen så vart det pinsamt som det var igår då det stod om förra gången i journalerna.
Började titta på en film igår och den var urkass, inte ett dugg bra. Delar samma åsigt med Thomas enda skillnaden är att han satt kvar och tvingade sig igenom filmen medans jag gick och läste innan det var dags att blunda några timmar. Så kan INTE rekommendera ”Casino Jack”, bättre ni drar något gammalt över Er i stället, det är nog roligare än att se filmen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.