Ingen ångers!

Hemma, igen… Den här gången längre… Alltså hemma på gräddhyllan, har lämnat paradiset för att nu åter gå till gruvan. Nästa ledighet, tja om jag har tur kanske till höstlovet?!?!

det är alltid gött att ha semester en längre tid, men det är också väldi9gt skönt när det blir lite vardag. Ja, jag får väl erkänna jag är nog en vanemänniska och gillar när det flyter på och jag vet vad dagen ska innehålla.

Ja, jag älskar ju överraskningar också och att bara ta dagen som den kommer, men inte alltid. Det är nog därför vi människor längtar till semester för att vi just inte har det så där slappt resten av året!?

Liam och Noel har nog inte riktigt fattat än att det är fritids som gäller i morgon. Har talat om det och ändå tycker de det är märkligt att vi inte återvänder till torpet och ha det gott med bad och utelekar.

Så här sitter jag nu och försöker känna av om jag har någon ågren inför i morgon och det har jag inte. Det kommer inte hur mycket jag än försöker att få en uns av ångers. Tror det betyder att jag gillar mitt jobb och jag gillar de människor jag arbetar med och bredvid.

Åkte till torpet på torsdag eftermiddag efter att Mariette hade hämtat upp Kayliegh här då hon hade sovit över. Sen har vi bara njutit av dagarna fram tills idag. Outi och jag han med lite kantarell-plock. Det är ju såå kul med att leta kantareller och även i år har både jag och Outi fått in snitsen för att hitta dessa små gula läckerheter som finns lite var stans i skog och mark.

Har även gått igenom och ansat mina pelargonier som blomstrar för fullt nu. Det är nu som de är som finast och det är nu som jag måste lämna de kvar. Har även gjort klart en hel del runt ladan. Rensat landet framför och fått hjälp med min ide om att så gräs på gaveln av huset så det blir lättare att klippa och det ser lite renare och finare ut. De två som hjälpte mig var ju ingen annan än min fina make och TommyBoy som visade sina bara överkroppar och muskelösa kroppar.

Ja, sen har jag nog släng en blick på TV då det är OS. Vill ju kunna minnas något från OS 2012 i London. Idag tog ju Sverige guld i segling, det gillar och bockar och bugar för dessa duktiga seglarteam!!!

Med dessa ord säger jag godnatt gott folk och vi synes i morgon. för nu är allt som det ska och bloggen ska förhoppningsvis uppdateras med både foton och ord!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.