Ingen båttur idag inte…

Vi for ju ivæg før att åka ut på en tur med en båt som tar ca 4 timmar, man blir avslæppt på vægen och ær dær i ca 2 timmar. Men nær vi kom fram så høll en stor fjællkonsert på att avslutas och det var så mycket folk. Jag kan inte fatta att så många har hittat ut hær i ødemarken men det hade de gjort.

I alla fall så vart det redan fullt på båten och det blåste allt før mycket så vi besløt oss før att ta en fika intill vattnet och barnen fick fiska lite. Men æven dær blev det lite kallt så efter en timma tog vi vårt pick och pack och åkte tillbaks till hyttan.

Nær jag och Thomas skulle hoppa in i bilen kom det fram en tjej som undrade om hon kunde få åka med till tyingkrysset dær hennes bil stod parkerad. Goda som vi ær så fick hn ju det. Hon kom från Oslo och arbetade på NRK, Norges motsvarigeht till den statliga radion i Sverige.

Hon berættade att det var 3600 personenr som varit p denna musikfesival mitt uppe i fjællet och att æven att Bo Karspers hde varit och upptrætt dær. Detta var visst en vældigt stor tillstællning som var varje år.

Det såg lite kul ut att det fanns så många tælt lite hæt och dær mitt ute på fjællet och en jætte scen i ødemarken. Hn vart i alla fall vældigt glad øver att fått hajkat med oss før annars hade hon fått vænta minnst 3-4 timmar till innan en ledig plats i en buss fanns.

Det ær alltid kul att gøra någon glad och næsta gång kanske det ær jag som ær nødstælld mitt ute i intet…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.