Ingen film idag inte…

Nä det vart ingen film idag. Thomas blev sittande med föreningens egen tv-kanal. Så då kom jag till hjälp där med och jag håller på att göra en INFORMATIONSSLINGA som ska rulla runt.

 Detta tar tid, jag är petig och jag vill att allt ska vara korrekt. Så jag har kommit till fem bilder på en timma. Hinner inte klart med allt idag så jag får väl försöka att sitta en stund i morgon med.

Thomas sitter och gör bilder på de som är med i styrelsen och det tar tid det med. Han är inte lika haj på att hantera foton som jag är men han måste lära sig det med…

Men nu behövde jag en paus i detta och hamnade här en liten stund. Lite avslappning att skriva av sig och inte behöver vara lika petig med grammatik och stavning. Här kan jag skriva fritt och hur jag vill, fast jag tycker om att vara lite petig här med.

Jag tycker inte om att skriva svordomar fast jag kan använda det i tal. Ja, jag har säkert använt det i skrift med men jag tycker att det låter illa så det försöker jag att undvika. Sen tycker jag att det ska vara någorlunda grammatiskt skrivet men ibland blir det fel. Som när jag gick i skolan fick man inte börja en mening med ordet OCH men det får man tydligen nu och det tar emot fast jag har testat på det någon gång då och då.

Jag är ju inte den som är den utan hänger med i utvecklingen så gott jag kan. Det är ju rätt nyttigt att läsa lite böcker med för att hänga med i hur det ska se ut. Fast ibland tycker jag att vissa författare inte använder korrekt grammatik heller så det så.

Men som sagt jag är mänsklig och jag felar och jag erkänner och det är helt okej att göra det…

Nu ska jag åter till mitt lilla bildspel för föreningens räkning, å inte ett korvöre får jag för det heller…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.