Ingenting!

 

Idag har mammarika lärt sig något nytt och jag älskar att lära mig och jag älskar nya utmaningar.
Idag har mammarika lärt sig att göra just ingenting, det var svårt men härligt. Ja, näst intill ingenting dårå, för jag tycker inte en liten dammsugning räknas och inte en liten tvätt räknas och inte en liten bädda sängen räknas och inte en lite laga lunch räknas. Så förutom det har jag gjort jus ingenting och det har varit en erfarenhet rikare.
Jag har även sparat på min röst, jag har pratat knappt något alls, inte ens med mig själv. Det gillar jag för det gör ont i halsen när jag pratar så jag har bara pratat det mest nödvändiga idag och det genom telefonen.
Ja, vad har jag gjort då? Jo, jag sov farm till halv tiotiden och jag hade nog kunnat sova ett par timmar till om jag inte hade tvingat upp mig ur sängen. Sen så gjorde jag en frulle som jag intog framför tvn, i lugn och ro utan spring eller att bli störd.
Efter det så fixade jag undan och satte på den där tvätten och tog de där golven för att sedan återgå till soffan och tvn. Ja, sen var det dags för lunch men innan det surfade jag en sväng på nätet och sedan tittade jag ut och konstaterade att det inte var så roligt väder ute idag.
Ja, efter lunch satte jag på diskmaskinen och sen bar det av till soffan och tvn igen, kan nog alla dokusåpor vid det här laget och inte är det några roliga eller bra heller så jag missart inget när jag väl är på arbetet har jag kommit på.
Nu, ja nu satte jag mig här för omväxling skull och snart ska jag återgå till tvn och invänta mina tre kära killar som har varit på förskolan, skolan och arbetet…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.