Innebandyn som försvann!

Japp nu sitter vi här mätta och goa efter kvällsmaten. Idag fick jag suget att göra en god torsdags middag när jag satt vid sjön utanför Lekeryd. Jag blev så sugen på hasselbackspotatis med lövbiff så det fick det bli.

Potatisen blev perfekt och jag vet att den är så ekologisk som man bara kan odla. Det är en bonde vid torpet som vi har fått hacka upp potatis hos. Köttet var väl så där, segt enligt mig, delikatess enligt andra. Barnen var väl måttligt förtjusta i det men de åt nog av hunger. Efter en dag vid sjön blir man ju lite hungrig, fast vi stannade ju i Lekeryd och åt en glass på vägen hem när vi ända var där.

Thomas min lille make som hade ställt dig in på att spela innebandy fick tji idag. För jag fick ett mess vid middagen att det vart inställt denna vecka. Så nu när Thomas hade laddat rejält fick han sätta sig fint på stolen igen och coola ner sig.

det var en skön dag på stranden och det var faktiskt skönt att det blåste lite, då blir man inte så varm när solen gassar på. Jag tog dock inget bad för det var för kallt för mig men barnen var i flera gånger om. Men till slut vart det till och med för kallt för dem med så de ville sitta i solen och tina upp sig lite.

Nu ska jag ut och leta efter mina killar som är ute och leker för klockan börjar närma sig sju och det är ju en ny dag i morgon med… Ska knacka på Thomas axel och fråga om han ska med, han sitter fastklistrad vid datorn också alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.