Inspiration…

I morse talade jag med Marie på telefonen och hon håller på att göra om hela sitt vardagsrum. Ja verkligen göra om allt från topp till tå. Marie ska byta ut möbler och i samband med det passar hon på att göra ett super race med att städa av allt grundligt. Lämnar in mattor på tvätt, damma alla böcker och det är ju rätt många det en och en. Sen så ska hon även vända sig till sina nästa 5 bokhyllor fulla av filmer och damma en i taget. Det är ett hästgöra men vad härligt fräscht allt blir sen.

Jo så då pratade vi om det i dag och jag fick en sådan lust att ta tag i lite här hemma med nu. Så snart är sovrummet klart, det tar lite tid att gå igen om allt där. Putsa fönster, byta gardinerna, damma, dammsuga torka golv och byta sängkläder. Nu längtar jag att få gå och lägga mig i kväll, jag kommer sova som en stock nu när jag vet att det är så fräscht där.

När jag gjorde min praktik i gymnasiet så sa min handledare till mig ”Marika om det är rent under sängen så sover man bättre”. Jag tror på det stenhårt att man gör det!!

Liam är som en säck potatis han mest sitter det är inget ös i han idag. Skönt att tempen har vänt i alla fall, men man kan ju vara trött i kroppen ändå fast hjärtat slipper ju anstränga sig så när febern är nere.

Har åter soppatorsk på vad jag ska göra för middag idag till oss. Nu har jag ingen färdig mat som igår så nu måste jag laga något mer avancerat än mikron. Hmm det tåls att fundera på en stund, vi har precis fikat på lite bullar så magen håller sig ett tag till.

Ett hus utan böcker är som en kropp utan själ.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.