Inte anklaga for fort uppkoppling!

Ja det ma jag saga det gar inte anklaga Cypern for fort uppkoppling. Jag forstar varfor man far hyra datorn i en timma for 6 euro, det tar namnligen tid att bara vanta in att sidan ska visa sig…

Tur att jag da har talamod sa in i bangen!

Annette och jag hade tankt att aka till Farmagusta i morgon men vi gick bet pa det. Det visade sig att de hade andrat den turen till idag sa det blir poolen i morgon med. Lagga den sista brannan for pa fredag akar vi hem. Ja vi hinner i och for sig poola, sola, softa lite  pa fredag med for resan hem ar ca 19.45 fran hotellet. Har fixat rummet fram till 18.00 sa vi har nagon stans att forvara vara saker.

Ja dessa fem harliga manniskor jag tillbringat har med pa Cypern kan jag verkligen tanka mig att gora om en resa igen. Men da icke till Fig tre bay igen utan nagon annan stans i varlden.

Sitter och funderar hur livet ar i Jonkoping nu, regn eller sol, kallat eller varmt… fasen jag hittar inte vart jag trycker for att fa ett fragetecken. Det ar inte som hemma, det fattas lite knappar att knappra pa. Sa nu ar det sakret lite felstavat har och dar men sa ar det har i livet, fullt att fel… Fast latt att ratta till!

Nu skulle det smaka med en kall ol, mm det far nog bli det och en titt ut over havet och den cypriotiska solnedgangen!

Gott att fa skriva lite igen…

Mer status nar jag val ar pa mina marker igen!

Glom aldrig att en dag kanske det ar du!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.