Inte hela dagen…

Här är jag… Fast jag har då inte varit här hela dagen inte.

Nej, idag gick jag upp tidigare än tuppjäklen brukar gå upp och då har jag ändå varit ledig hela dagen.

Men det var något roligt som hägrade och då känns det genast så mycket lättare att gå upp än om det bara är att gå till jobbet eller faktiskt gå upp tidigt för att skicka iväg mina två helt underbara barn till skolan.

Så idag flög jag upp då klockan började plinga lite så där lågt för att hinna stänga av den innan det börja ljuda högt ur högtalaren. Ville ju inte väcka de andra tre som hade sovmorgon och ledig dag.

Varför denna tidiga morgon? Jo, jag och Katta tog oss en härligt och behövlig tur till Ullared för att spendera lite pengar på något som vi verkligen behövde. Ja, barnen kan ju inte gå omkring och frysa här i vinter inte.

Det var i alla fall en bra dag att åka på. Så där lagom lugnt i Ullared. Inga köer, inte en massa kundvagnar att krocka med och inte den där hysterin som man mött någon gång genom åren på Ullared.

Har idag köpt en rosa fin liten bädd till vår lilla flicka som vi ska behålla. Passade på att köpa ett koppel med, för rätt vad det är så är dagen här då även vår nya lilla stjärnskott ska ut och kissa.

Men nu är den här dagen över och jag inser att det är nog dags att lägga sig ner för kvällen. För i morgon är det ju en ny dag, torsdag närmare bestämt och då kallar gruvarbetet igen och det vill jag ju inte missa…

… Men innan det en tur ut med Stella så hon får göra sitt innan det är dags för henne att lägga sig ner med sina 10 spenar och dela med sig till sina tre hungriga små liv!!!

Godnatt världen utanför mitt fönster!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.