inte mogen än…

 

Urk, mammarika känner sing inte alls mogen för snö. Igår fick jag erfara snön, det bara välde ner och inte bara det, det blåste värre än värst. Jag vill ha vinter men inte än, det är allt för tidigt att börja skotta, pulsa och frysa anser jag. Vintern är nog lång så det räcker med att vänta en bra stund till.
Igår när jag skulle gå hem från sjukgymnasten hade jag inte bil och bussen blir krånglig från det stället vårdcentralen ligger på så jag beslutade mig för att börja vandra hemåt så jag kom i tid till att hämta upp Liam på fritids.
När jag hade kommit halvvägs till Copp och visste att det var mer än dubbelt så långt kvar tills jag skulle vara framme insåg jag att det inte skulle gå. Jag fick helt enkelt ringa min mor som fick komma och hämta upp mig vid entrén vid Coop. Nu var det ju så att mor skulle ända komma och passa de små lite på kvällen så resan var inte helt i onödan.
Det blåste mot mig och snön piskade mig hårt i ansiktet och ögonen, så jag kunde inte se när jag gick. I annat fall hade den här lilla trippen varit en lätt match på en knapp halvtimme, men det tog nästan en halv timme att komma till Coop.
Nåväl, hem kom jag och där gjorde jag en förvandling från att vara en svettig efter träning och snöblandat här efter den lilla promenaden till acceptabel. Dusch och nya kläder gör susen. Thomas kom hem och bytte om i rekord fart så drog vi sedan till Ahlsell för att gå på mini mässan som intresseföreningen hade anordnat.  Inte trodde jag det skulle dra ut på tiden till näsan 22, men så var det.
Nu är mammarika lärd i både ventilation, energibesparing, vvs, termostater och en himla massa annat inom de områdena… Tja, alltid lär man sig något har jag insett och har även insett vad Ahlsell är för något då jag aldrig hade besökt det tidigare.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.