Inte på rumpan?!

 

Pratade med Thomas i natt när han kom hem efter en kväll med sin personal från Willys. Jag var så nyfiken hur det hade gått med sin ”Bodyscrub”. Svaret var: Ohh det var jätte skönt!! Låg som ett stort frågetecken…
 
Vadå skönt sa jag tog hon inte i? Var det inte en rysk gammal kulstöterska som kom? Nej det var en liten tjej med två flätor, sa Thomas… Hm men hur var det att bli skrubbad på skinkorna, sa jag? Nej det gjorde hon inte…
 
Nej det där var inte någon riktig ”Bodyscrub”… Undra o jag kan smuggla ner Thomas om vi tjejer åker på till Sandvik spa, för den är ju bara för tjejer? Så Thomas får känna på hur det egentligen ska kännas. Det är ju inte så att det är en lite massage utan en rengöring av kroppen och då ska det vara en rysk kulstöterska som gör det och även på rumpan. Precis så som det var för mig!
 
Idag ska vi äta lite frukost så som vi alltid bruka göra och efter det så packar vi en väska och far ner till torpet för att stanna över natt. Nu är det dags att ta tag i lite höst göra så som ta in studsmattan och plocka in lite annat som inte ska stå framme under vintern.
 
Svärfar, Stefan och Anna kommer ner också, det ska bli roligt för Anna har aldrig varit där heller. Nu ska jag se om min lilla make har lust att öppna sina små ögon och vakna till liv?!?!
 
Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra. 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.