Inte Våra pengar mamma, ta Era…

Idag gick jag upp tidigt, ja jag var och har varit ledig idag. Men bara för det så innebär det inte att jag kan få sova, nej inte när man har två underbara härliga barn.

Liam vaknade väldigt tidigt, ja strax efter att Thomas stängt dörren för att åka till arbetet. Men Liam var nöjd med att få sitta och titta lite på morgon tv så jag gick upp och satte på tvn åt han.
 
Han nog precis somna innan nästa lilla goe unge kom upp och en blöt sådan. Igår passade Kitty Liam och Noel och Noel är en liten lurig figur och talade om att han inte behöver blöja längre. Men det behöver Noel och idag var det blött och idag har mammarika tvättat många tvättar.
 
Så nu har jag tvättat upp allt hos Noel så han får det rent och fint inför jul. Jag frågade Noel varför han inte hade blöja och fick till svars att Kitty hade sagt att han är så stor nu så att han inte behöver det…
 
Mm, men så var inte fallet utan när Kitty skulle ta på han blöja hävda Noel starkt att han inte hade blöja längre och då hade Kitty sagt,  jaha, du är ju så stor att du kanske inte behöver det mer… Mina små underbara killar!
 
Morgon gick fort och jag tog på de lite kläder för att kunna vara ute. Förberedde lunchen och sen tog jag själv på mig för att gå ut och möta upp Katta, Pascal och Teo. Sen fick de vara ute och leka tills det var dags att gå in och sätta på maten. Jag hade tagit med mig en termos kaffe till mig och Katta och det smakade gott ute i kölden.
 
in och gjorde en god lunch, alla åt med god aptit och efter maten vill Pascal och Liam ut igen för att fortsätta leken i sandlådan. Jag och Katta tog en kaffe på maten och Teo och Noel fick vila lite i soffan.
 
Sen var det åter dags att gå ut innan mörkret lägger sig över gräddhyllan. Vi gick ner i dalen och tog stora steg mot den stora lekplatsen i dalen och där stannade vi rätt länge. Det kom en och en annan regndroppe men inte så vi flöt iväg.
Efter någon timme så skulle Pascal hem till sin mormor och vi traskade hemåt med trötta ben. Ja, Noel och Liam hade fått trötta ben jag hade och har bara ont i foten efter den förgrymmade stukningen i tisdags morse…
 
Nu har vi ätit lite kvällsmat och hunnit säga hej till pappa Thomas i 20 minuter innan han skulle ge sig iväg till sitt möte i kväll. Jag tänkte jag skulle sätta mig och titta lite på tv sen när mina två små har lagt sig för natten.
 
Jag har börjat titta igenom Noels garderob för nu har jag fått en hel säck med kläder till Noel från Alexander och det tackar jag så mycket för. Alltid kul med lite nytt och nu har Noel börjat växa ur lite från det han redan har.
 
Min lilla Liam är inte heller så liten längre. Idag visade Liam för mig att han har en tand lös och det stämmer att det går att vicka på en nu. Har förklarat att sen när den har åkt ur så lägger vi den i ett glas med vatten så tandfen kan komma och ge pengar och ta tanden… Det ville Liam gärna och redan nu även om tanden inte var ute än.
 
Blev också full i skratt på tal om pengar… När vi gick hem från dalen så berättade jag för Liam och Noel att Alice fyller år och att de ska gå på kalas på lördag. Jag ska jobba så de får gå med pappa Thomas. Då frågade de vad Alice skulle få och jag talade om att Alice skulle gå pengar som de skulle få ge.
 
Detta var inte populärt för de ville inte ge bort sina pengar… Till slut fick jag säga att jag och pappa skulle ge från oss och det var ju bättre. De sa att vi kunde ju ta alla pengar som låg i bilen till biljettautomaterna i stan.. Det skulle va något att ge bort lite mynt till en som fyller 15 det.. hehe det skulle nog inte vara populärt det heller hehe
 
Det fordras begåvning för att inte tjäna pengar. Nu för tiden kan vilken åsna som helst tjäna pengar och de flesta av dem gör det. Men hur förhåller det sig med talangfulla och begåvade människor? Nämn till exempel en enda poet som tjänar pengar.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.