Inte vinter…

Så vart man i paradiset och det är lika ljuvligt som jag föreställt mig. Det är nästan som en liten minisemester då man är ledig fyra dagar och kan stanna tills på söndag.

Maken som är kvar på gräddhyllan ringde innan och talade om att det hade kommit en operationstid till mig den 10 juni. Tur var att det fanns en dygnetrunt jour för avbokningar, det kan jag ju inte. Dels så åker vi ju på en välbehövlig semester den 14 juni och sen kan jag ju inte sätta hela arbetet i krisläge med att vara borta all tid jag ska jobba i sommar.

Så det skulle komma en ny tid och då hoppas jag det blir någorlunda bra för alla parter…

I eftermiddag kom Outi, Alexander och Seppo ner till oss och de tre små lekte i flera timmar. Mammarika passade på att marinera en god köttbit, sätta in potatisgratängen i ugnen och duka fram ute på terassen. Hungriga, smutsiga och glada barn är alltid kul.

När det var dags för sängen så tror jag inte någon av dem han fundera så mycket innan det var i djupsömn… Härligt!!!

Har även hunnit med att rensa lite i blomlandet, gött. I morgon bär det av till kvarnen för att fortsätta med planeringen av allt grönt i paradiset.

Nu har mammarika även tänt en liten brasa då det börjar bli lite kallt… Men solen skiner i horisonten så det är i alla fall inte vinterväder längre………..

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.