”intesovainnanmittinatten”

Funderar på när barnen ska bli trötta… Mammarika är jätte trött, men jag kan ju inte lägga mig innan barnen har lagt sig. Och sen utöver det så har ju Noel nattbesök och då är det liksom någon märklig lag som gäller ”intesovainnanmittinatten” och det innebär ju då att mammarika måste vara vaken än längre.

Har i alla fall haft en härligt dag, inte något händelserik alls. Men det är faktiskt självvalt, har inte fat någon ork att ta för mig något alls förutom det allra mest nödvändiga. Som mat till barnen, gå ut med hundarna och hålla ögonlocken uppe.

Thomas har åkt ner till torpet för att fortsätta med att göra arkeologiska utgrävningar i storarummet, vilket jag tycker är superbra. Ser fram mor varje spadtag som grävs där, för ju mer han gräver, desto fortare kan han börja att bygga upp rummet igen.

I morgon hade jag i alla fall inte tänkt att ha en lika säl dag som idag. I morgon är det lördag, dock en ledig lördag. Jag har eventuellt tänkt att överraska  barnen med att köra de till KFUM så de får kicka lite om värde tillåter. Kanske skulle snåla till mig en stund på egenhand och utforska lite secondhandbutiker, bara för att fönstershoppa så klart. Man vet ju aldrib, kanske finner just den där grejen som jag inte visste att jag behövde?!

Ja,  jag kanske till och med finner något som kommer komma till pass till storarummet på torpet, nu när det ska bli nytt och fräscht där?! Så det finns många anledningar till att mammarika ska sno till sig en liten stund för sig själv i morgon…

Nu är det i alla fall snart dags att ta på sig skor och jacka för att gå sista rundan med Stella och Elsa. De har ju också toalettbestyr att sköta inför natten och sovandet. Önskar att det inte vore så mörkt nu, tycker det är en aningens mörkt då det är dåligt med gatlyktor omnejd här uppe på gräddhyllan. Men det är ju bra i och för sig att vi valt att ha två stora hundar som kan skydda oss från mörker och skurkar.

Så gott folk, ha en fortsatt härlig fredagskväll med eller utan chips och dip!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.