IP vs IQ

IP befriad, ja jag menar just det och inte IQ befriad…

Så har vi haft det här på gräddhyllan ett tag. Ingen IP adress är lika med inget internet. Märkligt och tomt, tror jag klarade mig utan allt för mycket abstinens då jag har och är fortfarande lite sängliggande.

Så klart att det skulle bli min tur att få ont i halsen, lite feber och allmänt hängig. Blir smått irriterad över att fått gå hem från jobbet och behövt sjukanmäla mig. Har varit hemma två veckor innan så jag anser att jag inte förtjänade att bli sjuk nu, men Thats Life!

Så tur i oturen är det när jag varit mest trött som nätet försvann från oss och då slapp jag få abstinens över att inte kunnat surfa, kollat vad som händer i media och världen.

Började tappa tron i eftermiddag att den som stal vår IP inte hade tänkt lämna tillbaks den. Men när jag stod på balkongen idag när maken kom hem från arbetet så ropade han att han vet vem som stal IP adressen från oss… GOTT!!

Ja, det visade sig att min kära make har fått för sig att byta leverantör igen och då när han gjorde det stängde den gamla leverantören direkt av utan att ha kvar den tills juni då vi har betalt så långt fram… Märkligt att något seriöst företag gör så, men det nya verkar än mer seriöst för de satte igång nätåtkomsten direkt och vi behöver inte betala fram till juni när det gamla löper ut… HÄRLIGT, nu är jag på banan igen på bloggen.

Nu har även maken börjat ändra igen hur vi ska ha vår fasta telefon, han byter och trixa med det där som en annan byter BH. Nu är det åter igen dags för IP-telefoni (IGEN). Sist vart det för några år sedan då det vart helt nytt.

Maken lovade att det skulle vara så bra, vi skulle vara så nöjda. Vad hände?!?! Vill knappt minnas det, vet att det vart en dyr historia och det funkade inte alls… Men jag har en aning om att maken inte våga göra samma misstag igen, för mammarika har hormoner kvar och de hormonerna har inte fått utbrott på längeeeeeeeeeeeeeeeee…

Hoppas nu på att jag ska sova bort alla baciller i natt så jag får en piggare dag än vad jag haft idag. I dag har jag vandrat mellan sängen, soffan, en runda med Stella, soffan, köksbordet, soffan, en runda för att rasta Stella medans jag mötte upp de små från skollan och därefter har det varit soffan med en mjuk kudde och en varm go filt.

Har nu avslutat kvällen med ett avsnitt av ”Sons Of Anarchy”, så spännande. Snart blir det att avsluta med några rader i boken. Började på en ny idag när jag låg och vilade i sängen. Läste ut den gamla igår och den var mer en thriller än deckare… otäck men ack så bra!

Hoppas jag prickat rätt med ytterligare en bra bok… Lite kortare än den jag nyss läst, bara ca 260 sidor… Kände enormt tunt då den andra vart på nästan 600 sidor.

Thomas läste även ut Patrik Sjöbergs bok igår så undra vad han ska hugga tag i härnäst?!?!

Sov gott och Im back in bloggen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.