IPhone & någon har tjatat här…

Kvällen är här och det är alldeles tyst här hemma. Det enda jag hör är suset från datorerna som ger sig ifrån sig ett litet brummande ljud.

u har jag haft lite fika besök och alla har åkt hem. Eva kom aldrig för hon mådde inte så bra. men det blev fullt runt bordet ändå för Marco dök upp som den enda manliga på fika stunden, ja förutom de tre små killarna då. Liam, Noel och Nicholas som hade det jätte kul. det vart ju nästan som en liten fredags kväll för barnen, de fick vara uppe länge och busa omkring så det stod härliga till…

Sitter och inväntar Thomas som fortfarande inte har kommit hem från mötet, det var nog mycket att gå igenom idag. För nu har det inte möte innan stämman, så det är nog mycket förberedelse och så kan jag tänka mig.

Jag var ute i eftermiddag med barnen en stund och de må jag säga ska det bli kallare än så här så tar jag nog mitt pick och pack och flyttar söder ut för fy tusan vad jag frös och nacken kändes som om den hade blivit stelopererad. Inte bra, inte bra.. Måste investera i många halsdukar om jag ska klara av den här vintern är jag rädd för.

Idag höll jag även på att trilla baklänges, för när Thomas kom hem från jobbet idag så hade han köpt en jack och det på egen hand. en jätte fin jacka och nu hoppas jag att Thomas är nöjd så jag slipper det här jack jagandet för i år…

Sen visade det sig att Thomas hade gått loss på lite annat med som var jätte nödvändigt och var ju då såklart lite tillbehör till sin iPhone, sin vita iPhone… Mmm då kan jag både köpa matta och tillbehör till det då, typ krukor ;-)

Nu ska jag se om det finns lite vatten i kranen för det var hemskt vad törstig jag blev av att skriva idag eller så kan det ha berott på att jag tjatat för mycket idag… Vill inte veta men har en aning om att det var det förstnämnda!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.