Its a live… Bigfoot

 

Åh nu så har gubben gett med sig, han sa att vi kan väll dela med oss då om ”bigfoot” eller ”snömannen” som vi kallar han…
Men visst är det sant och bildbevis har vi som synes här. Bli inte avskräckta för sanningen, än så länge har jag inte hört att ”bigfoot” gjort någon skada på någon levande varelse. Fast det kan bero på att när människorna sett han sprungit iväg i blotta förskräckelse?!?!
Fotografen lever fortfarande vad jag vet och det i godans lugna ro med sambo någonstans nere i Småland. Bigfoot, ja vart han har tagit vägen vet jag inte men sist jag hörde något var det någonstans här uppe på gräddhyllans skogar…
Eller är det inte min make, barnens pappa?!?! Efter en närmare titt tycks jag se en likhet mellan bigfoot och maken eller?!?! Kan det vara Thomas som har skrämt en hel befolkning och satt skräck i alla barnen?? Lurat massmedia att tror på att bigfoot lever, ja här på gräddhyllan!?!?
Jag tror inte de blev skrämda av den bruntonade kropp, tvättbrädemagen och den polerade skallen som syns utan innan han shavade sig med Gillette. Den med fyra blad, den som gör huden len som en babymage… Så måste det har varit eller??
alt
Men en sak som är säker, jag var först med bevisen!!!!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.