Ja, det var väl Allers…

 

Helgen är över igen, fick en känsla av att det nyss var helg men så är ju inte fallet utan det har gått 5 dagar mellan med diverse jobb och åtagande.
Men nu är det över och idag har jag jobbat mest hela dagen men jag har även hunnit med att träffa lite nära och kära en liten stund och det gjorde att det inte kändes som om jag bara har jobbat.
 När jag kom upp till gräddhyllan och beträdde mitt hem så var svärmor och svärfar här på genomresa så då slog jag mig ner vid bordet och pratade en liten, liten stund. De hade med sig 3 kinderägg till dem var och det var mer än uppskattat hade jag förstått för det fanns bara gula skal kvar och lite leksaker här och var.
Men inte bara det när jag satt där så ringde det på dörren till vårt palats och in kom mamma, eller mormor till mina barn och hon hade med sig en påse med pizzabullar som var nybakta. Gott tyckte Liam när det väl var kvällsmat här innan idag.
Sen har jag hjälpt min kära make med att dela ut en massa information till alla i föreningen och det är ett gäng, närmare bestämt 333st, så det tog ju ett tag och mörkret hade nästan fallit över gräddhyllan.
Men nu ligger i all fall barnen till sängs, jag och Thomas har skickat in tider till skolan och förskolan de kommande 5 veckorna så det inte blir något konstigt när vi kommer och lämna av de små på morgonen. Jädra krångligt det där eller rättare sagt det är tidskrävande sen kommunen har gjort om och man måste lämna in genom internet då de har ett uråldrigt program enligt mammarika.
För övrig är det två kalas som ska planeras den här veckan som kommer då Liam och Noel ska på discokalas i Norrahammar för Jamie och Lukas och sen så ska Noel själv ha ett kalas på söndagen för familjen då han snart fyller fem. Herre jösses vad kalas och herre jösses min lilla Noel börjar allt bli för min mentala stabilitet, jag vill ha min lilla Noel liten!
Ja hopp, det var väl Allers just nu och det är dags för lite nässpray så inte det täpps igen i borrarna!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.