Ja, om vad? Allt å inget!

 

Torsdag kväll och jag är totalt tiltad i huvudet av alla möten, information och skallebank. Men dagen har rullat på och jag är ändå nöjd med resultatet av vad som har kommit ut av min dag. Har hänt lite annat under dagen som både Thomas och jag löst efter hand och jag är glad över att ha Kitty, min kära syster i närheten som kan ställa upp när det skiter sig lite här och lite där.
Så efter att Kitty slutade jobba var hon snäll och hämtade hem Liam och Noel för Thomas kunde inte lämna jobbet när han skulle slutat idag och jag satt fast i möte. Men allt löste sig ju och Liam och Noel blev ju mer än glada över att Kitty ville ”vakta” dem som de så fint säger.
I morgon är jag ledig och då ska jag och barnen träffa Katta och barnen på förmiddagen för att sedan väta in Thomas och då ska hela familjen åka till familjen Schuster och tillbringa kvällen ihop hos dem. Så i morgon blir det en fullspäckad dag men ack så trevlig och rolig. Hoppas på lit sol så vi kan tillbringa förmiddagen ute i backen med Silvert.
Helgen, ja den är ju inte så mycket att orda om. Helgen kommer ju jag mesta dels tillbringa på arbetet men nu är jag så inställd på det så det kommer nog inte bli några problem. Fast det ska jag ju försöka undvika i framtiden att åka på tre helgen på raken för det tär på min sjuka kropp och knopp… Märke ju att man inte ha lika stor förmåga som man hade innan den där förbaskade jäv… bilolyckan det är ju en sak som är säker, men nog talat om mina krämpor…
Kul saker som sägs, sagts och ska sägas… Ja, vad är det som är kul?! Kommer inte på så mycket nu när jag sitter här och funderar. Fast jag tittade lite på tv innan och såg på vinterspelen i Åre med Gunde Svan och när Gunde bröt ihop, det var rätt kul det. Visade Thomas på nätet innan för han missade det och även Thomas fick sig ett gott skratt.
Jo, jag började skratta rejält innan i går när Thomas frågade efter bildbeviset över att snömannen finns på riktigt. Det var Thomas bror som hittade detta märkliga foto och skickade över och jag har sparat det. Thomas kan fortfarande skratta över detta eller dessa två foton som bevisar att snömannen finns på riktigt och att vi har bevisen… En dag kanske jag kan dela med mig av beviset men Thomas är inte mogen än för att dela med sig.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.