Ja, vi har skaffat en egen doggi!!!!

12 timmar i gruvan avklarad… De vart svettigt idag, men det berodde mest på att det vart så förbenat varmt och kvavt ute.

Har även lyxat till det rejält idag, det får man göra när det är lördag och man är i gruvan. Det vart hämtmat från Liban Deli som ligger nästan vägg i vägg med kontoret. Och så slog jag på riktigt strot mede att köpa med mig en äkta burk coca-cola, det var så gött detta.

Det värsta med sådan här goemat är att man blir så förbenat trött efter att ätit. Det är då man längtar efter att få lägga sig ner en stund och blunda. Men värkligheten finns ju bakom hörnet och då inser man att det inte går…

Så det fick vänta tills nu, det där å lägga sig ner. Ligger här nu igen i min goa säng, men ikväll är jag däremot väldigt allena. Maken och barnen flydde ju sin kos till paradiset medans jag gruvarbetar så vi får vår föda.

Idag har jag även varit en snabbis och hälsat på vår lilla hund… Ja, vi har skaffat hund men den har inte kommit hit än. Inte för att det är en valp utan för att den dagen för två veckor sen när vi skulle tq hem henne så skadade hon sig så illa att hon höll på att stryka med.

Men nu är vår lilla doggi på bättringsvägar och jag hoppas vi snart får hem henne. Det kommer bli roligt att se barnens miner när de får reda på att vi har en egen hund…

Näpp, boken, wordfeud och nattis för i morron är det gruvan som hägrar igen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.