Jaaaa!

JAAAA!

Vicken dag det har varit här på gräddhyllan! Känns som om hela kroppen är fylld med ny energi, tänk vad lite goa gäster och en bra vinnande låt i melodifestivalen kan göra en glad!

Ja, de goa gästerna har ju åkt hem, men känner fortfarande eftersmaken av glädjen som vart här hemma på gräddhyllan.

Hade i och för sig hoppats på att det hade tillkommit ytterligare en under dagen, men den ville visst vara kvar i Annas trygga mage ett tag till.

Ja, det var i och för sig en grej som drog ned stämingen en aning och det var ju att det fattades fyra personer som fick prata med ”ulrik” i stället för att komma hit och mumsa god mat, god fika och roliga skratt.

Så krya på Er familjen Jensen, lider med Er och hoppas Ni blir friska och krya på momangen och att vi snart kan ses allihopa!!!!

Thomas fick lite kläder i födelsedagspresent som han vart toppen glad över och som grädde på moset en ny After schave och de i samma märke… Me like, maken like!

Nu till sängen, min goa säng och några rader så klart i boken innan jag ska sova som en sessa här hemma på gräddhyllan!

p.s

Tycker lite, lite synd om Danny då han alltid ramlar på målsnöret. Så illa är han inte och jag hoppas att han inte ger upp utan kommer tillbaks med ny låt och nya danssteg!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.