Jackport!!!!

Dubbel jackport för mammarika idag…

Helt ärligt, hur gott kan man få ha det på en helg?!?! Tja, tydligen har lyckan vänt och solen är åter inge på gräddhyllan. Lika så lugnet och härligheten, en mycket avstressande helg helt enkelt och det var precis det som mammarika och resten av La Familia behövde.

Barnen har varit ute större delen av dagen vilket är kanon då de får i sig lite soliga vitaminer. Mammarika har också tagit sig en liten runda då Outi var här med Seppo. Ja, de kom för att gratta Thomas och för att Thomas och Tommy skulle kunna åka och träna en sväng i eftermiddag.

Men Thomas gjorde åter igen en jackport i mammarikas ögon, han kanske inte vet om det själv än då jag inte har talat om det… det får bli lite senare när det är dags att träffa John Blund. Vad gjorde Thomas då? Jo, han tog ut dammsugaren och städade ur hela bilen, inte bara dammsög utan torkade lister och allt annat som går att göra rent i bilen.

Detta är ju fantastiskt, vakna till som, ledig och sen maken som städar bilen!!! Så visst blev det en helg med full port, kan ju inte bli bättre helt enkelt.

Thomas fick lite paket av Tommy och Outi, första boken med David Batras ”Lappbok, nu har han både nummer ett och nummer två bara att han fick de tvärtom i ordningen.

Men mammarika som har haft en så underbart avkopplande dag ville inte missa tillfället och föreviga sin arbetande make (ja, han gjorde det frivilligt) så då passade mammarika på att ta lite bevis på att han kan röra på sig på helger och han kan göra saker som faktiskt behövs göra!!

Gött å ha en sådan karl!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.