Jädra tjuvar!

En helg är ju som en fis i rymden… Den märks ju inte, poff och helgen är över. Det enda som är kvar är vad man mer hade velat göra innan helgen är över och det är väl då att jämföra doften av fisen efter att den släppts.

Nåväl, idag har det varit bowlingkals för Noel, eller han var på ett kalas. Liam hade tur för han gick och ojade sig över vad han skulle göra när Noel fick gå på kalas. Det behövde han inte oja sig allt för länge över då Niklas ringde och ville komma över och leka.

Kanon att de bor så nära varandra så det bara tar några minuter att gå. Så de gick ner på fotbollsplanen och lirade boll i över en timma. Jag tog Noel till kalaset borta vid Rosenlund och sen hem för en paus innan det var dags att hämta hem den lilla Noel våfflan.

Ja, idag kom han och kallade mig för ”Din gamla våffla” jag undrar vart han får allt ifrån?!?!

Ja, Niklas gick hem och Liam, mammarika och pappa Thomas åkte hämta hem voffel Noel för att sedan åka till SOVA butiken och kolla på täcken, överkast och kuddar. Jag som tänkte att presentkortet som vi fick på 2500: – skulle räcka långt, där bedrog sig mammarika rejält. Det fanns duntäcket för 6000:-, undra vem de är till för?! En som arbetar i kommunen?!?! Näe, det räckte ju knappt till det underbart fina överkastet som jag fann. Det överkastet som jag blev kär i, det överkastet som jag vill gifta mig med (så säger alltid Ernst på tv, de gifter sig).

Men vi får väl sova på saken i vår gamla säng då vår nya är ännu mer försenad. Har faktiskt glömt bort hur den ser ut nu när jag tänker efter… Ugh, tänk om jag inte gillar den längre, vad jobbigt!!!

På tal om att glömma så ska jag till jobbet i morgon. Jag saknar mina kamrater nu då det var över tre veckor sen jag såg dem, eller jag tror det var tre veckor sen. I morgon ska vi gå på bio på förmiddagen och det vill jag ju inte missa. Ska bli kul att titta till de hårt arbetande kollegorna i gruvan. Vill ju inte glömma bort mitt jobb, det vore ju katastrof!

Våra troll som har hemsökt oss har nu lämnat oss för tjuvar. I eftermiddag så fick jag ett sådant där städryck, har liksom abstinens då det har varit och är delvis fortfarande svårt att göra vissa sysslor. Men nu vart jag tvungen och det rum som jag tycker såg mest belagt med råttor och annat var Noel rum.

Började med att damma och organisera upp allt som låg och huller och buller och hittar två böcker som någon (vet inte vem, men anar) har rivit ut en massa sidor ur. Blev ju lite ledsen då jag ser att det är den nyaste boken som vi köpte i julas och tar då och konfrontera våffel- Noel.

Nej, det var inte han. Han hade bara suttit och läst och så satte han sig med boken i knät och demonstrerade hur han hade hanterat boken och att det inte hade hänt något speciellt med boken då han bläddrade.

Sen hade han gått iväg och när han kom tillbaks till boken så vart den bara så och då drog Noel slutsatsen att det var tjuvarna som hade gjort det…

Då sa pappa Thomas, jaha det är inte trollen då? Men inte den här gången för de hade ju redan tidigare ställt till med en massa oreda som att dra sönder och rita på tapeterna… Jädra tjuvar och troll!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.