Jägermeister & lite annat!

 

Nu har Thomas kommit hem efter första turen i Taberg, han har varit och hjälpt till för att sätta upp party tältet och då krävs det ju ”män” som gör detta. Nu har han i alla fall kommit hem och tältet är på plats, nu återstår bara gästerna och det är ”vi” och många fler.

Jag ska snart börja ta på barnen lite kläder och jag hoppas att de håller sig rena hela festen ut. Jag hoppa även att Thomas tar på sig något mer passande för just nu går han runt i en tröja där det står ”Jägermeister” som han hade på den tiden han stod bakom baren och inte framför som han gjorde precis innan vi slog våra kloka huvuden ihop. Och kan Ni tänka Er vilken bra kombination det blev!?! Ja, vi är ju gjorda för varandra precis som ”Drutten och Gena”, ”Tott och Knoll”, ”Jalle och Julius”, ”Lillstrumpa och Systeryster”… Ett ord ”perfekt”.

Det enda vi behöver göra innan vi far till Taberg är att ta vägen förbi A6 för som sagt Thomas hade ju ”glömt” att köpa dop presenten och jag vill ju inte komma tomhänt och stå där och se dum ut!!! Den nya datorn och Thomas är synkade för han kan inte släppa den ur siktet och inte heller släppa handen från varken musen eller tangentbordet. Så nu vet jag inte vad jag ska kontra med så att jag blir sedd?!?! Svårt att bräda en ny dator, en dator som han så länge har tjatat om och som han passade på att köpa när frugan var borta ur boet!

Ge alla ditt öra, men endast några få din röst.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.