Jag försmäktar på denna Ö!

Jag försmäktar på denna ö!! Jösses vad varmt det blev och jag är mitt i en storstädning och just nu ser det ut som ett bombnedslag. En stor ”Malm byrå” står mitt i köket som jag har konkat ut från Liams rum. Nu vill jag inte ha den mer där utan det får räcka med en garderob. Liams tv står nu mitt på golvet för jag har nu ingen stans att ha den på och inte heller någon bil så att jag kan åka till Ikea och köpa nytt.

Rester från middagen står kvar som jag så småningom ska ge mig på och besegra dess tråkiga matrester som finns på tallrikar och glas. Men just nu är det kaos och varmt är det med så jag känner mig som Pippi Långstrump gjorde en gång på en ö. Hon försmäktade på denna ö…

Men vad fint och rent det blir när allt är klart, sånt gillar jag… Det ska skina och lukta rengöringsmedel ända ut till Tabergs topp och det är långt, långt borta från mig!!!

Har rensat ut en stor kasse med trasiga och gamla leksaker och en kasse med okej leksaker som nu någon annan får ta över och städa upp efter dagens slut… Skönt att bli av med lite bröte och det finns ändå så det räcker och blir över hos barnen ändå. Konstigt för jag tycker inte jag köper speciellt mycket men det finns alltid något nytt. Måste vara ett fall för CSI det där, Horatius kom hit!!!

Nähä, nog vilat dags att sätta fart igen!

För att vara rättvis fordras att man är rätt vis.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.