Jag har halsmandlar!

Idag när jag och Noel väl satt hos läkaren till Noel att hon ville kolla i öronen och frågade Noel om han hade ont. Nej, sa Noel det gör inte ont i öronen… Så läkaren tog sin lilla ficklampa och stack in i örat och när de var klara sa Noel: Jag hade inte ont i mina öron men när Du har varit där och pillat så har jag nu ont… Kunde inte då hålla mig för skratt och det kunde inte heller läkaren, så det vart lite fniss där inne.

Sen så när vi satt och pratade så smög Noel mot dörren och sprang ut och vart hittade jag han då? Jo, i väntrummet för Noel blev ju störd i sitt klossbygge och var absolut tvungen att göra kalart och hade då inte tid med att sitta höra på mig och läkaren…
Noel var väldigt tydlig med att tala om för alla inne på vårdcentralen vad det var för fel på han med, Noel sa högt till alla: Jag har halsmandlar så Ni vet det nu…
 
Älskar verkligen mina små underbara liv!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.