Jag har hjälp dig nu!

Nu är det tyst här hemma igen efter barnskratt och tassar på parketten. Thomas kör hem Victoria och Stella, Liam ville följa med och leka hos Victoria en sväng. Tror att hon är trött efter allt tjat på henne nu, hon längtar nog till en kompis i hennes egen ålder. 

Det var fullt ös i köket för en stund sen, jätte kul att se. Tre som skulle baka bullar och alla ville hjälpas åt, helt fantastiskt!!! Victoria var jätte glad för hennes mamma brukade inte baka jätte ofta så det var ju spännande att få göra det idag. Liam ville ju med och Noel en stund för han är inte helt piggelin. Med det blev ju ett bra resultat i utseènde får bara hoppas att de smakar lika bra som de ser ut!

Nu är det bara mitt kvar att göra, städa efter bak och stök. Blir så full i skratt för nu har vi börjat med ett nytt uttryck hos oss. Thomas har börjat säga så här till mig ”Marika jag har hjälpt dig med tvätten nu” eller ”Marika jag har hjälpt dig med maten nu” haha.. Jag tyckte det lät så bra så nu säger jag så med till Thomas. Thomas jag har hjälpt dig att bädda sängen nu…

Efter en stund så tittade han på mig och sa ”Marika det låter ju jätte dumt när du säger så, jag tycker inte om det” Hmm sa jag men har jag inte hjälp dig då?! Då gick det upp en liljeholmens så började han skratta. Vi får se vad resultatet blir om han ”hjälper” mig elle OSS sen… Han är för go Thomas, det är därför som  jag älskar han så mycket!! ”What a man”

Hoppas att Noel blir lite piggare tills i morgon men är jag realistisk så tror jag inte det. För nu har han börjat få lite feber och är rätt hängig. Satte på Snövit och de sju dvärgarna nu det var skönt att sitta i soffan och vila ser det ut som.

Har fortfarande inte hittat vår kära kamera så jag ger nog upp hoppet om den och ska börja leta efter en ny…

Smile u are in candy camera!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.