Jag kanske får nippran…?

Ibland blir inte livet som man tänkt sig men det behöver inte betyda att det är negativt för det.

Som idag blev det så kallat en ”Ko vändning” för min del. Har ju varit på arbetet hela dagen och hela kvällen men under arbetsdagen som var, kom det fram till att jag blev avbokad som man kan bli i mitt arbete.

Satt och funderade en stund över detta och kom på den genialiska iden att jag kan plocka ut en föräldradag och vara hemma med familjen i stället för att sitta på kontoret och få nippran utan att ha något att göra i 9h. Så det var en positiv vändning för min del och även för Thomas som blev glatt överraskad av min nyhet.

Men nu undrar jag varför man säger ”ko vändning”, vart kommer det uttrycket ifrån?! Det måste jag nog googla lite om och få mig lite ”VV” och VV= värdelöst vetande. Eller så kan en del tycka att det är guld värd att veta, beror precis på vad man tycker om. Därför ska jag ge mig ut i cybern och googla lite nu…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.