Jag och mina systrar… och lite till!

Vem är jag? Svårt att säga men ska jag ta det från min egen synvikel så kan det låta så här:

alt

Jag är lillasyster till Mariette och Kitty-Lou, det skiljer två år på mig och Mariette och fyra på mig och Kitty-Lou. Jag är dotter till Rolf och Britt-Marie som då är min far och mor. Dessa är då mina närmsta och ska vi gå in på mostrar, fastrar, farbröder och kusiner ja  och gud vet vad då blir denna listan lång så det får bli en annan gång…

Jag är en Fru till Thomas och jag är en mamma till Liam och Noel. Thomas är av årgång 69, Liam av 04 och Noel av 05. Jag är en stolt Fru och en stolt Mamma och det kan ingen komma att ta i från mig. I och med att jag är en fru så är jag då även svärdotter till Gunnel och Gunnar.

Jag snarkar förmodligen när jag sover även om jag förnekar det i vaket tillstånd. Jag har en stor förkärlek till dammsugaren och att städa i allmänhet. Det kan ju vara en fördel men även en nackdel om det blir för mycket, hörde det av någon som har skrivet en journal om mig. Jag har ett dolt handikapp men har lärt mig att leva med det. Jag är nog lite av en prylgalning eller som jag ser det ”kul att testa nya prylar”.

Jag är en vän till mina vänner och jag värnar om mina vänner. Jag är en arbetskamrat och värnar även om dessa. Jag arbetar med människor och jag mår bra av det. Ibland så tar de musten ur mig men det går snabbt att ladda upp mitt batteri.

Jag är en djurvän, men sitter gärna på musen ändå alt. Jag värnar om miljön men kan verkligen bli bättre på det. Jag tycker bättre om sommaren än vintern men är glad för att vintern finns.

Ibland kan jag verka sur men då kan det hända att jag för stunden inte mår så bra. Kan hända att jag lider av någon gnutta av ”långsinthet” men tänker på det och det är ju ett framsteg. Jag har brister och jag har fel, annars så vore jag nog inte människa. Men jag har även mycket omtanke om andra och förståelse för andra.

Detta var lite om mig, finns säkert miljarder saker mer att säga men det har jag inte tid med. Dammsugaren morrar åt mig och det är dags att ta tag i vardagen!

Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.