Jag säger upp mig!

 

Märkligt eller nu vet jag, vi ska byta namn till ”Sjuka Familjen” i stället för Familjen Jonsson. Den ene avlöser den andre, helt otroligt. Och än värre att en unge kan bli så sjuk från ena dagen till den andra förvånar mig.
Igår var Liam frisk som en nötkärna, idag hade han en temp på 39.6 efter ha fått Alvedon. Då ringde vi doktorn och nu har de satt in Kåvepenin, måtte det hjälpa. En annan har ju knappt återhämtat sig, Thomas är i mellan stadiet från sjuk och frisk, Noel hostar fortfarande och nu sjuknar Liam in igen…
Fy tusan, ska hösten löpa på så här så säger jag upp mig som människa ett tag och blir en björn, lägger mig i ide och sover bort vintern och vaknar snärt och pigg till våren…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.