Jag såg dem allt!

Idag har det varit en helt vanlig dag. Jag vaknade allt för tidigt men det var ett måste att gå upp vid 5.30 för annars hinner jag inte till jobbet. Det ska tas upp två skettrötta barn som helst av allt vill sov. Det konstiga är att de vill sova när de inte får och vaknar när mamma och pappa vill sova. Men om si så där 18-20 år så ska väl det problemet vara över.

Jag och Thomas lämnade av de små och for vidare neråt staden. Jag hoppade av vid mitt kontor och sen åkte Thomas till Willywonka. Väl uppe satte jag på lite kaffe för att vakan till liv innan arbetet kan börja. När jag var klar på kontoret var det dags att ge sig av på en S.W.A.T insats. Dagen flöt på och eftermiddagen kom fortare än vad jag anat.

När det var dags att ge sig av åter till kontoret tog jag en helt annan väg än vad jag brukar. jag gick rakt fram från Juneporten och kom vid Sofia kyrkan, därifrån såg jag en stor, stor buss som stod utan för Harrys. Inget konstigt i sig, det ligger ju ett hotell där med så jag tänkte att det var väl ett busslast med gäster.

När jag kom närmare så såg jag att det var lite långhåriga, svarthåriga grabs som konkade och bar på en massa prylar in och ut till Sliver… Hmmm skumt, vadan detta?! Men rätt vad det var så såg jag, det var ju Dregan från Backyard Babes!!! Wow kändisar i stan och jag sprang rätt på de…

Jag hade totalt glömt bort att de skulle spela på Sliver nu i kväll, men så var fallet. Jag passade på att gå in till Harrys innan jag gick vidare till kontoret så jag kunde ge Eva en bamsekram och prata några minuter om det tragiska som hänt henne och familjen.

Trallala, va Icka är gla!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.