Jaha…

Nu har dagen snart gått till ända och idag så är Liam väldigt mycket ”gratis!” Är det någon som vill köpa han några dagar för en billig penning bara säg till. Jag vet att det inte är lätt att vara liten och sjuk men det är heller inte lätt att vara mamma till en liten och sjuk pojke. Liam lämnar mig inte 5 sekunder ur synhåll och efter åtta timmar börjar det bli lite påfrestande.

Annars så har han varit en underbara lite gosse idag, lite bättre humör än igår och en smula piggare men dock inte helt sig själv. Jag saknar den goa, glada och lite piggare Liam för då vet jag att han är frisk. Jag åkte till ÖB och köpte lite tråd för att göra hals/armband till han som jag lovade och det har vi roat oss med i eftermiddag. Jag tycker lite synd om Liam för han har inte full hörsel just nu och det är jätte jobbigt för han, jag hoppas verkligen att det blir bättre.

Noel har vi precis varit och hämtat och hela han är som ett energi knippe. Glad, pigg och full av bus, sprang han mot mig idag på förskolan så fick jag värsta sylt pussen av Noel. Tur att det finns vatten även på förskolan, fick snällt gå och tvätta ansiktet på mig själv innan jag vågade mig ut på gatan hem igen.

Var på Ikea en sväng med kom jag på innan ÖB trippen. Där fann jag äntligen gardintyget till Noels rum, det kommet att bli så fint när allt är klart. Köpte även resterande tyg till mitt kök så snart har jag nya fönster i hela huset igen!! Känns så kul att fixa lite när solen tittar fram, får en sådan inspiration det som brukar fattas är pengarna till att köpa allt det finna man ser. Lovade Liam en glass för hans hals på Ikea men de bygger om så det fanns ingen glass att köpa. Det blev en korv till oss var och ett paket med chokladbollar som vi tog med oss hem i stället.

Sen kom Outi förbi en mikro sekund för att lämna en present till mig. Det är så kul med överraskningar och jag blir så glad. Jag fick ett fint ljus av Outi där det stod att jag var hennes bästa vän, och lite fina ord. det var en vacker tanke tycker jag och jag känner mig hedrad att få ett sådan ljus. Fick även lite Lòrela cremèr som jag beställt av henne i och med att hon var i Ullared igår. Skönt nu behöver jag inte tänka på det på ett tag.

Det är lätt att säga kloka ord, men svårare att leva upp till dem.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.