Jepp, dagen snart över…

Denna dag är snart till ända, har bara lite tvätt kvar att reda ut. Jag har till och med varit kreativ och lagt ut foton från Cypern under fliken bilder idag… Det tar tid att fixa med sånt så jag är nöjd med mig själv!!!

Lagom start på jobbet med en kort dag och sen hem för att sitta på gården medans de små lekte och cyklade. Marie på stan tittade in en micro stund, eller rättare sagt tittade ut från bilen. Jag han ge en kram och lämna över en liten present från La Cyprus som jag köpt. Hon såg glad ut så jag tror att hon vart nöjd med vad som fanns i påsen, tyckte faktiskt själv att det var en fin present.

Jag köpte bara sånt som jag själv skulle vilja ha men är för snål för att köpa till mig själv. Ska bli bättre på det där och unna mig lite mer prylar, kan ju vara bra att ha grejer eller rent ut sagt bara grejer att titta på!?!?

I morgon är jag ledig och jag har hört på ryktesvägar att det ska bli dåligt väder. Så nu har jag funderat lite på vad jag ska göra om det är dåligt väder i morgon. Och jag kom fram till att då ska jag ta tag i barnens rum och fixa i ordning i de nya garderoberna och rensa lite bland de etthundraettusen leksaker som dräller lite här och där.

Thomas är borta från morgon till kväll så det är lite surt att inte kunna hitta på något men gubben och bilen tar han med sig med. Så här gäller det att ta långa kliv om jag ska komma någon vart men inser att det aldrig kommer att ske med tanke på att Noel har drabbats av någon slags latmask sen födseln…

Näe det händer väl inte så mycket mer här så jag har väl inget val mer än att ta den där sura tvätten som ligger och hånler mot mig!!

Det högsta är ej att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.