Jesus kanske har tagit hit dem?!

 

Gick och funderade över vem Liam liknade nu när han är så svullen och när jag och Liam hade kommit halvägs genom dalen kom jag på vem det var. Det är ju ”Vemlignarna i Grinchen” som Liam liknar med sin stora svullna nuna. Eller det kanske till och med är ”Ginchen” som Liam är lik?! Nu börjar det bli blått kring näsan och lite under ögonen fast jag är förvånad att han inte klagar med övers smärtan än vad han har gjort. Fick skära små, små bitar av smörgåsen idag så han kan stoppa in de i kinderna och tugga där sen är ju flytande Alvedon väldigt bra vid sådan här tillfällen måste jag säga.
Nu har familjen varit och tagit en förmiddags kaffe/saft/te hos Kitty så vi fick liten promenad med. Noel och Thomas tog bilen för att efter fikat åka vidare till affären medans jag och Liam vandrade och pratade om livets alla gåtor.
alt
När vi satte oss till bords idag hos Kitty och Kitty dukade fram de små söta muggarna till Liam och Noel tittade Liam på de och sa att de var fina för att i nästa andetag fråga sig själv lite: de här kanske Jesus har kommit med?!?! Jag blev så full i skratt och Kitty sa lite lågt till mig, ja det får vi väl hoppas att det inte är Jesus som har satt dem i skåpet hos mig hehe.. Sen skulle Kitty sätta på en barn film åt Liam och Noel då jag hör Liam säga: Kostar den 20 spänn eller?!?! Fattar inte vart de får allt ifrån, men roligt är det i alla fall.
Nu väntar vi på att svärmor och svärfar ska komma på lite besök idag. Vi fick ett ryck i går kväll och ringde upp och frågade om de hade lust att komma till oss lite i dag och det ville de gärna till vår och barnens glädje. Så Thomas är och inhandla lite mat som vi tänkt bjuda på idag och jag är hemma nu och väntar. Kanske borde ta och sminka till mig lite för det har jag inte gjort än, har haft lite huvudvärk men det vart bättre efter en promenad ner och hem från Kitty. Luft, frisk luft är bra all!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.