Jippie ya ye!

Vicken kväll det blev igår!

Det var ju en toppen dag igår, allt var perfekt hela dagen ända till slut. Morgonen började med en nätt liten sovmorgon, gick upp vid halv åtta men om jag velat fick jag sova längre i och med att jag jobbade natten. Men jag vaknade pigg och glad så det var lite gott att komma upp.
 
Tog en promenad med Liam på dagen innan det var dags att köra Liam till mormor. På vägen hem efter det så var vi inne en sväng på Media Markt men Noel tyckte väl att det var så där att knalla runt där. Hem en sväng och packa väska till Noel som sedan begav sig med Thomas till Addie och Kamilla för den utlovade födelsedagspresenten Thomas fick på sin fest. En barnvakt, tänk vad mycket man uppskatta det.
 
Vi gjorde oss lite snyggare än vad vi normal sett är för en tur ner till staden för en kväll på tu man hand. Bussen var lite försenad och Thomas var lite missnöjd med att han inte han se hur det gick för HV71. Men som tur är har villan vid busshållplatsen en så stor bild på ena väggen i deras tv rum och ett så stort panoramafönster att han fick se matchens slut i väntan på bussen fast utan ljus då. Men vadå allt är bra utan det dåliga eller?
 
När vi kom fram till Harrys och skulle sätta oss vid bordet kom Lina med värsta fina goda fräscha välkomst drink till oss. Det var mumma det alltså så god och massor av passionsfrukt i. Vi delade på en flarra röd tjut till min glädje. Thomas är ju mer förtjust i vitt men tyckte att det var dunder gott det vinet, kul kul!! Det vart både förrätt och en god middag, sen gick vi till loungen och tog ass en X-cider till finalen av melodifestivalen. Det bästa av allt min favorit låt vann, vilken bra avslutning på den goda middagen.
Satta oss en stund därefter och lyssnade på lite dunka, dunka inne på Sliver med utsikt över de dansande gästerna. Sen mötte Thomas Gösta, Jonny och Lulle som han stod länge och pratade med. Nu började småbarnsögonen att bli  väldigt små och gäspandet kom allt mer tätt än sällan. alt
 
Gick ut och tog första bästa taxin hem, det roliga var att vi inte behövde tala om vart vi skulle för taxi chauffören kände igen mig sen förra lördagen jag och Annette åkte hem… Lite pinsamt vart det allt, men, men jag överlever min charm!!! Hoppade av lite glada i hågen och stötte på Annika på balkongen som absolut ville att vi skulle komma in på deras slager fest en sväng så när vi tittade på klockan nästa gång vart den redan halv två. Nu var det dags att sova men så kul vi haft!!
 
Hej baberiba!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.