Jippie!

Nu är det fredag och jag vet inte varför jag är så glad för det. Men fredag känns bara så bra i alla fall! Det är då vi brukar ha lite fredagsmys med barnen och man kan känna att arbetsveckan är över, även om man nu ska jobba helg! Mår ju bättre i dag, kan ju vara det. Har inte snurrat i huvudet alls idag, inte mer än vanligt i så fall alt.

I natt, vet inte när men så ringde det på Thomas mobil. Yr av trötthet ropar jag; Åhh det är Addie som ringer, Thomas ropar till baka: varför ska Outi ringa NU?! Men det var varken Addie eller Outi som ringde. Det var ett bevakningsföretag som Willys anlitar så de ringer när något larm gått.

Ja, nu är det ju så att det nalkas bäbis hos Familjen Persson, det är därför som jag trodde att det var de som ringde och behövde barnvakt åt Noah så de skulle kunna åka in och få ut den där brakfisen som Kamlilla går och håller inne…

altalt

Men idag fick jag ett mess av kamilla där det stod: Slemproppen har gått, ja inte den som parkera bilen nu då!! Hehe… Så vem vet det kan vara nära nu! Hoppas det för hennes skull för nu är hon trött på att vanka fram och ha ont i kroppen.

Nu ska jag fixa soporna som jag och Noel ska ta med oss nu när vi ska hämta hem Liam från Förskolan!

Tjolahopp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.