Jobbigt i morron!

I morgon ska jag ta med mig katten Busan till veterinären för att skicka henne till katthimlen. Även om det inte är min katt så tycker jag att det är lite jobbigt. Jag vet att jag klarar av det för annars så hade jag inte lovat min kära syster att göra det. Busan kommer att få det bra det vet jag och så slipper hon lida mer.

Kitty har gjort många års försök att bli kvitt den där dumma eksemen som inte ge med sig och har nu tagit det tuffa beslutet. Men jag är med hemma och tycker hon gör rätt även om det är en jobbig grej. Här gäller det att inte vara ego och tänka på sig själv utan på djuret som lider.

Så Busan, en toppen katt med klös. Nu ska du få somna in och komma till katthimlen där Nino, Smurfan och Selma väntar på att få jaga råttor tillsammans med dig!

alt

Kärlek är en resa utan kompass i väglöst land. Ett äventyr!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.