Jobbintervju, håll tummarna håååårt!

Oh, vakna av att det ringer klockan 06:04 på morgonen gör att hjärnan visar att den inte riktigt är lika alert som den var när jag var 20… Undra hur det blir när jag är 40?!

Nå, jag hade ju tänkt jobba kväll idag då det var så på schemat, men någonstans där i min goa sömn blev jag väck (innan ens maken hade gått upp) av telefonen. Fina kollegan hade spyiga barn (inte avensjuk alls) och kunde inte ta sig till jobbet…

jobbMen tankarna innan hon sa det vart att jag hade försovit mig och missat väcka de jag ska väcka när jag jobbar.. Men när väl hamstern började snurra igång hjulet fattade jag att så inte var läget, utan att jag hade ett val om att hoppa upp och jobba dag eller ligga kvar och jobba kväll?! Inte svårt val där inte, så klart man ställer upp för kollegorna!!!!

På tal om jobb, nu när jag skriver om det fick jag ett glatt sms från min fina make. Han har fått tid för en jobbintervju på måndag och jag blev så glad för hans skull. Så nu håller jag tummarna så de vitnar. Tänk om det ändå löser sig så bra att han slipper gå arbetslös eller i så fall bara någon vecka?! Hoppas, hoppas och hoppas!!!! Så alla där ute, be en bön, lägg en positiv besvärjelse eller håll tummarna på att det blir ett positivt möte som resulterar i ett samtal med att jobbet är hans!!!!!!

bokNu är hamstern mer eller mindre livlös igen och jag funderar på att knata i säng och börja läsa på nya boken jag valt ut. Paradisoffer av Kristina Ohlsson, hört så bra om den och det litar jag på då jag läst hennes tidigare som är kanonbra…

Och sen vill jag ju sova mig igenom natten så jag kan vakan upp i morgon, inse att jag är ledig och att hela familjen ska åka till vårt eget lilla paradis ”torpet”.

 

Tänk vad bra vi har det ändå här hemma på gräddhyllan!

lrg_33god-natt-sov-gott-51x30-cm_119760004_122931885_134443490_136779262_154732818

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.