Jösses vart tog tiden vägen???

Redan eftermiddag, vart tog dagen vägen?

Efter att jag och barnen ätit frukost så skulle vi gå ut och gå en promenad med Stella och det gjorde vi. Sen ville de leka med grann barnen och jag passade på att börja tvätta i grov tvättstugan, skönt nu är det klart.

Lunch behövs efter all energi som barnen gör åt så jag gjorde det enkelt för oss med stuvade makaronen och köttbullar, det funkar alltid. Lagom till vi skulle ut på en längre promenad upp i bonnberget kom Kamilla och Noah och gjorde oss sällskap. Denna promenad tog lite över en timme och det var skönt men lite svettigt för det är så varmt.

alt

Men nu när vi hade rastat både hund och barn så då tog Kamilla fram jordgubbar som hon och Noah hade varit och plockat precis innan de kom till oss. Det vart toppen gott med jordgubbar och lite kaffe med. Åter igen ute med barnen, de leker hela tiden och nu är det jätte många barn på gården så de går ju inte rastlösa precis. Ja det var visst första gången för Kamilla att bestiga bonnberget, men det är värt allt uppför när man väl är där uppe. det är så fint att titta ut över vår fina stad Jönköping.

Sen kommer Kitty hit med Knut för nu är det min tur att vara lite hundvakt, i helgen ska Kitty passa Stella åt oss. Kitty ska visst ut på Vättern för att åka lite båt var det tänkt. Hoppas inte det kommer mer regn det räcker med det som kom innan idag.

Nu väntar jag in min kära make som snart komemr hem efter näst sista dagen på jobbet, det ska bli skönt för Thomas att koppla bort lite Willys snack ett tag fram över…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.